Klik Disini Untuk WhatsApp 0174167399
WhatsApp/SMS 0174167399 Feedback Pelanggan

Set Jihan Muse Secret Skin White Kawaii Collagen

Terkejut tengok JIHAN MUSE Raja Lawak kini dah putih bercahaya?

Dulu kulit Jihan gelap, sekarang ramai tak percaya Jihan boleh jadi putih macam ini.

Apa produk yang Jihan guna?

Set Lengkap Jihan Muse Secret Skin White Kawaii Collagen

Rupa-rupanya JIHAN MUSE dah amalkan Secret Skin White Kawaii Collagen selama 5 bulan sebelum bersetuju untuk menjadi duta produk ini.

Nasihat Percuma: Ada soalan nak tanya? Sila WhatsApp/Wechat/SMS kami 0174167399. Atau tinggalkan mesej anda di ruangan komen di bawah.

Inginkan wajah semakin putih, cerah, berseri dan tak kusam lagi?

Set Jihan Kawaii Collagen sesuai bagi mereka yang ada masalah kulit yang teruk dan merawat kulit gelap akibat parut jerawat atau kulit yang luka. Ia dapat menutup pori-pori terbuka supaya kulit lebih licin & halus.

Kolagen ataupun collagen merupakan satu protein amat diperlukan untuk mengembalikan kelembapan kulit dan mengelakkan daripada masalah kulit kering.

Selain itu, ia juga boleh merawat / menghilangkan parut dan kesan jerawat.

Posted by Secret Skin White Kawaii Collagen Official on Saturday, January 10, 2015

Produk Kawaii Collagen sudah 3 tahun di pasaran. Kelebihan produk Kawaii Collagen adalah rawatan kulit dari dalam & luar (2 in 1). Jadi anda boleh nampak kesan cepat & sesuai untuk semua jenis kulit. Memang terbukti & berpuluh ribu testimoni cakap berkesan hinggakan mereka tak mahu lagi tukar produk lain.

Kesan yang anda boleh nampak

  • Kulit anda akan nampak lebih cerah
  • Kulit nampak lebih bersih, licin dan bermaya
  • Wajah anda menjadi gebu dan bercahaya serta berkilau
  • Bekas jerawat akan pudar dan kulit nampak lebih sekata
  • Tiada lagi masalah kulit berminyak

KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA bersama SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain. Brightening Serum adalah serum untuk kulit muka. Miracle Water adalah toner.

Harga Set Lengkap Jihan Muse Secret Skin White Kawaii Collagen

Set Stacy Anam Secret Skin White Kawaii Collagen

Set Terbaru Jihan Muse

KOD: SB2-12
  • 1 jar putih KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (35 sachet)
  • 1 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (31 sachet)
  • 1 unit Brightening Serum
  • 1 unit Miracle Brightening Soap
  • 1 unit Phytocelltec Serum (Serum Siang)
N/P: RM355 SM/ RM365 SS
RM220 SM / RM230 SS

Set Lengkap Jihan Muse

KOD: SB2-1
  • 1 jar putih KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (35 sachet)
  • 1 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (31 sachet)
  • 1 unit Brightening Serum
  • 1 unit Miracle Brightening Soap
  • 1 unit Miracle Water
N/P: RM355 SM/ RM365 SS
RM220 SM / RM230 SS

Set A Jihan

KOD: SB2-2
  • 1 jar putih KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (35 sachet)
  • 1 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (31 sachet)
  • 1 unit Brightening Serum
  • 1 unit Miracle Brightening Soap ATAU Miracle Water
N/P: RM355 SM/ RM365 SS
RM210 SM/ RM220 SS

Set B Jihan

KOD: SB2-3
  • 1 jar putih KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (35 sachet)
  • 1 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (31 sachet)
  • Free 1 unit Brightening Serum
N/P: RM260 SM/ RM270 SS
RM200 SM/ RM210 SS

Set C Jihan

KOD: SB2-4
  • 1 jar putih KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (35 sachet)
  • 1 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (31 sachet)
  • Free 1 unit Miracle Brightening Soap + 1 unit Miracle Water
N/P: RM295 SM/ RM305 SS
RM200 SM/ RM210 SS

Set D Jihan

KOD: SB2-5
  • 1 jar putih KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (35 sachet)
  • 1 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (31 sachet)
  • Free 1 unit Miracle Brightening Soap
N/P: RM250 SM/ RM260 SS
RM190 SM/ RM200 SS

Set Promo Jihan

KOD: SB2-6
  • 1 jar putih KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (35 sachet)
  • 1 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (31 sachet)
  • NO FREEGIFT
N/P: RM200 SM/ RM210 SS
RM180 SM/ RM190 SS

Set A Kawaii

KOD: SB2-7
  • 2 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (62 sachet)
  • Free 1 unit Miracle Brightening Soap
N/P: RM220 SM/ RM230 SS
RM170 SM/ RM180 SS

Set B Kawaii

KOD: SB2-8
  • 2 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (62 sachet)
  • Free 1 unit Brightening Serum
N/P: RM230 SM/ RM240 SS
RM180 SM/ RM190 SS

Set C Kawaii

KOD: SB2-9
  • 2 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (62 sachet)
  • 1 unit Brightening Serum
  • 1 unit Miracle Brightening Soap
N/P: RM280 SM/ RM290 SS
RM190 SM/ RM200 SS

Set Promo Kawaii

KOD: SB2-10
  • 2 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (62 sachet)
  • NO FREEGIFT
N/P: RM170 SM/ RM180 SS
RM160 SM/ RM170 SS

Set Lengkap Skincare Jihan

KOD: SB2-11
  • 1 unit Brightening Serum
  • 1 unit Miracle Water
  • 1 unit Miracle Brightening Soap
N/P: RM155 SM/ RM160 SS
RM120 SM/ RM124 SS

* 2 jar untuk 2 bulan penggunaan!

* Freegift shaker (sementara stok masih ada)

* jika ada masalah kulit matang & berjeragat, disarankan ambil set Stacy / 5in1 Dr Halina / skincare Heliza Helmi

* jika ada masalah kulit berminyak & berjerawat tidak digalakkan ambil Miracle Water

* jika ibu mengandung boleh ambil apabila kandungan mencecah 5 bulan ke atas

Fungsi Secret Skin White Kawaii Collagen

  • Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari
  • Badan juga turut putih, bukan muka sahaja
  • Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari
  • Kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15 hari
  • Jerawat kecut dlm masa 3 hari
  • Sangat berkesan menutup pori-pori terbuka
  • Masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari
  • Parut pudar dlm masa 7 hari
  • Kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)
  • Dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
  • Melawan kanser
  • Membuang toksin
  • Berfungsi untuk cuci darah kotor
  • Memudarkan stretchmark
  • Mengembalikan kemerahan bibir
  • Menambah susu ibu
  • Memberi kecergasan badan
  • Menaikkan HB bg wanita hamil
  • Penawar pelbagai peyakit
  • Bagus untuk dalaman wanita
  • Menghilangkan eczema dengan efektif

Khasiat Secret Skin White Kawaii Collagen Untuk Kulit

  • Merangsang kolagen asal kulit
  • Menghalang sinar UV matahari
  • Mengaktifkan penghasilan kolagen
  • Melambatkan penuaan
  • Meningkatkan stem cell kulit
  • Pemutihan kulit lebih pantas
  • Kulit lebih anjal & muda
  • Menghilangkan kedutan
  • Menghilangkan kulit sun-burn
  • Menghilangkan jerawat
  • Menghilangkan parut hitam
  • Mengurangkan jeragat
  • Mengatasi kulit bersisik
  • Kulit kering menjadi lembap
  • Kulit kasar menjadi halus
  • Mengatasi penyakit kulit
  • Mengatasi masalah kulit rosak
  • Mengatasi masalah tumit kaki pecah
  • Mengatasi masalah kulit merekah
  • Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll

Khasiat Secret Skin White Kawaii Collagen Untuk Kesihatan

  • Mengatasi sakit sendi tulang
  • Mengatasi sakit senggugut
  • Mengatasi masalah mata
  • Sesuai untuk ibu mengandung
  • Sesuai untuk ibu menyusu
  • Mengurangkan stretchmark
  • Mengurangkan selulit
  • Menurunkan kolestrol
  • Mengatasi rambut gugur
  • Mengatasi bibir mengelupas
  • Memberi tenaga kpd badan yg letih
  • Membuang toksin
  • Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
  • Tingkatkan pengeluaran susu ibu
  • Melangsingkan badan

Khasiat Secret Skin White Kawaii Collagen Untuk Para Ibu

  • Menambahkan susu badan
  • Menaikkan HB wanita hamil
  • Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
  • Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
  • Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

Siapa yang WAJIB cuba KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA

  • Mereka yang berusia 4 tahun hingga 75 tahun
  • Mereka yang berkulit kusam, kasar, gelap & tidak berseri
  • Mereka yang berjerawat & berparut jerawat
  • Mereka yang ada jeragat & pigmentasi
  • Mereka yang berkulit kering & bersisik
  • Mereka yang kulit rosak akibat penggunaan produk yg ada bahan kimia
  • Mereka yang tumit kaki merekah
  • Mereka yang ada stretchmark di perut & peha
  • Mereka yang ada selulit di peha & punggung
  • Mereka yang kulit tona tidak sekata & sunburn
  • Mereka yang berkulit kendur & berkedut akibat kekurangan collagen
  • Mereka yang ada penyakit eczema, psoriasis, SLE dan penyakit-penyakit lain
  • Mereka yang kulit gelap di celah peha & ketiak
  • Mereka yang berkulit kering & bersisik
  • Mereka yang sakit sendi tulang, darah tinggi, kecing manis dll
  • Mereka yang sentiasa letih & tidak bermaya
  • Mereka yang rambut gugur, kuku rapuh & bibir kering
  • Mereka yang mengandung 5 bulan ke atas & dalam pantang bersalin
  • Mereka yang menyusu bayi

Fungsi Brightening Serum Untuk Kulit Jerawat

  • Pakar mengecutkan jerawat hasil daripada formula khas
  • Mengecutkan jerawat dengan pantas
  • Sesuai untuk semua jenis jerawat
  • Kesan boleh dilihat dalam 3 hari
  • Mematikan sel jerawat daripada akar umbi
  • Menghalang pembentukan jerawat baru

Khasiat Sabun Miracle Brightening Soap

  • Mencuci dengan mendalam
  • Menutup pori-pori terbuka
  • Menghaluskan kulit
  • Melembapkan kulit
  • Menyamarata tona kulit
  • Memudarkan parut jerawat & jeragat
  • Mengecutkan Jerawat
  • Membuang sel-sel kulit mati

Kesan Sabun Miracle Brightening Soap

  • Cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap
  • Hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali
  • Kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal badan
  • Antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
  • Kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
  • Membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
  • Melembutkan kulit & kurangkan parut
  • Sabun yang beraura. Rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ini

Khasiat Kawaii Collagen Miracle Water

  • Sebagai bahan aktif merangsang collagen dalam kulit
  • Dipakai bersama Kawaii Collagen Brightening Serum untuk efek lebih hebat
  • Merangsang stemcell kulit
  • Merawat kulit yang rosak teruk
  • Memberikan nutrien, vitamin & mineral penting kpd kulit
  • Memulihkan kulit sensitif & kulit nipis
  • Mengembalikan seri & keremajaan kulit yg kusam
  • Menghilangkan jerawat pasir
  • Menampak kulit segar & glowing

Khasiat SERUM SIANG (Phytocelltec Serum)

  • SPF40 untuk menghalang terik matahari
  • Menghaluskan kulit seawal 1 hari
  • Melicin & menegangkan kulit seawal 3 hari
  • Kulit terlihat kemerah-merahan berseri-seri tanpa pengelupasan
  • Gabungan teknologi tradisi & moden untuk impak kesan yang lebih cepat
sebelum selepas Secret Skin White Kawaii Collagen

Cara Pengambilan Set Lengkap Jihan Muse Secret Skin White Kawaii Collagen

1) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dengan air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yang sama (minggu pertama)

2) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)

3) Minggu pertama:
~Cuci muka dgn Miracle Brightening Soap. Lap kan hingga kering.
~Brightening Serum di wajah sebelum tidur .

4) Minggu kedua:
~Cuci muka dgn Miracle Brightening Soap. Lap kan hingga kering.
~Dap kan sedikit miracle water di wajah sebelum tidur.
~Gunakan Brightening Serum sebagai alas make up/bedak pada waktu siang.

Boleh ke saya pakai krim muka saya lepas pakai serum ini?
Boleh. Lepas pakai serum, Boleh pakai krim muka. Tapi pastikan pakai serum dulu baru pakai krim muka.

Tips untuk kesan cepat:

  • Sentiasa bersihkan wajah anda dengan air bersih setelah wajah kelihatan berminyak. Namun, jangan kerap melakukannya kerana ia akan menyebabkan kulit menjadi kering.
  • Banyakkan minum air putih / masak / mineral sekurang-kurangnya 3 liter SEHARI.
  • Elakkan caffein (kopi, minuman bergas,) sebab caffein boleh kurangkan keberkesanan vitamin c. Sekaligus kurangkan keberkesanan serapan gluta dalam badan.
  • Kalau ada ambil ubat tahan sakit/demam/selsema/batuk. Jarakkan 2-4 jam dari pengambilan supllement Kawaii Collagen ini.
  • Boleh minum air detoks. Ia boleh keluarkan toxin dari badan kita. Jadi segala suplement atau nutrien senang diserap dan membantu mempercepatkan lagi proses penyerapan Glutathione.
  • Maksimum dibenarkan 4 sachet sehari (2 sachet pagi & 2 sachet malam), sebaiknya masa perut kosong.

Secret Skin White Kawaii Collagen mengandungi:

1,600,000mg, 14 x Stem Cell, 20 x Super Fruits, Pitera Rich Extract

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano!

Bahan-Bahan Utama:

Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell, Trehalose, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin, Acaiberry, Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.

BAHAN-BAHAN-UTAMA-SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

Soalan-soalan Lazim Secret Skin White Kawaii Collagen

Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang.
Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Kesan boleh dilihat dalam 7 hari ke 14 hari bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.
Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN Halal?
Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.
Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita hamil?
Produk ini dibolehkan kepada wanita hamil 5 bulan ke atas.
Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi kerana ia dapat menambah pengeluaran susu ibu supaya masalah kekeringan susu badan tidak lagi berlaku.
ApakahSECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid.
Apakah rasa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Perisa buah-buahan yang lazat iaitu campuran raspberry+strawberry+cranberry.
Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana sesuatu produk akan menjadi tidak berkesan jika kafein tinggi dalam badan.
Bolehkah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN diambil sebelum sarapan pagi?
Disarankan untuk ambil sebelum tidur malam kerana badan kita bertindak balas semasa tidur malam
Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja.
Siapakah yang sesuai mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Wanita yang sesuai mengambilnya ialah anak dara yg belum berkahwin, wanita yg sudah berkahwin, wanita yg sedang menyusukan anak, wanita yg masih dalam pantang bersalin dan wanita yg sudah menopause. Ia juga sesuai kepada golongan berusia 12 tahun hingga 80 tahun.
Bolehkah saya minum SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN bersama produk supplement yang lain?
Boleh. Anda disyorkan untuk jarakkan 15 minit dengan supplement lain. Dan jarakkan 12 jam dengan supplement untuk kurus
Boleh consume SSWKC dengan green tea ke?
Khasiat collagen akan mati kalau consume sekali caffein. Caffein bukan sahaja terdapat dalam kopi, ada juga dalam teh, air gas dan ubat tahan sakit. Tapi green tea ada caffein terlalu sikit berbanding kebaikan sebagai antioxidant, antidepression, kurangkan nafsu makan, galakkan peleraian lemak dalam badan dan banyak khasiat yang ada dlm green tea. Jadi green tea boleh diambil tapi jangan terlalu banyak.
Perlu ke berhenti minum SSWKC bila haid melebihi 15 hari. Sebab istihadah darah penyakit. Ada effect ke?
SSWKC tiada kandungan herba yang boleh mengganggu hormon berbanding zofea beauty secret. Namun jika anda kurang yakin, boleh berhenti dulu 2 minggu dan dapatkan rawatan.
Ibu mengandung boleh ambil Secret Skin White Kawaii Collagen ke?
Ibu mengandung boleh ambil apabila kandungan mencecah 5 bulan ke atas.

Testimonial Pengguna Secret Skin White Kawaii Collagen

Jihan Muse sebelum selepas sebelum selepas Secret Skin White Kawaii Collagen sebelum selepas Secret Skin White Kawaii Collagen sebelum selepas Secret Skin White Kawaii Collagen sebelum selepas Secret Skin White Kawaii Collagen sebelum selepas Secret Skin White Kawaii Collagen sebelum selepas Secret Skin White Kawaii Collagen sebelum selepas Secret Skin White Kawaii Collagen

Harga Set Lengkap Jihan Muse Secret Skin White Kawaii Collagen

Set Stacy Anam Secret Skin White Kawaii Collagen

Set Terbaru Jihan Muse

KOD: SB2-12
  • 1 jar putih KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (35 sachet)
  • 1 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (31 sachet)
  • 1 unit Brightening Serum
  • 1 unit Miracle Brightening Soap
  • 1 unit Phytocelltec Serum (Serum Siang)
N/P: RM355 SM/ RM365 SS
RM220 SM / RM230 SS

Set Lengkap Jihan Muse

KOD: SB2-1
  • 1 jar putih KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (35 sachet)
  • 1 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (31 sachet)
  • 1 unit Brightening Serum
  • 1 unit Miracle Brightening Soap
  • 1 unit Miracle Water
N/P: RM355 SM/ RM365 SS
RM220 SM / RM230 SS

Set A Jihan

KOD: SB2-2
  • 1 jar putih KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (35 sachet)
  • 1 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (31 sachet)
  • 1 unit Brightening Serum
  • 1 unit Miracle Brightening Soap ATAU Miracle Water
N/P: RM355 SM/ RM365 SS
RM210 SM/ RM220 SS

Set B Jihan

KOD: SB2-3
  • 1 jar putih KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (35 sachet)
  • 1 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (31 sachet)
  • Free 1 unit Brightening Serum
N/P: RM260 SM/ RM270 SS
RM200 SM/ RM210 SS

Set C Jihan

KOD: SB2-4
  • 1 jar putih KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (35 sachet)
  • 1 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (31 sachet)
  • Free 1 unit Miracle Brightening Soap + 1 unit Miracle Water
N/P: RM295 SM/ RM305 SS
RM200 SM/ RM210 SS

Set D Jihan

KOD: SB2-5
  • 1 jar putih KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (35 sachet)
  • 1 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (31 sachet)
  • Free 1 unit Miracle Brightening Soap
N/P: RM250 SM/ RM260 SS
RM190 SM/ RM200 SS

Set Promo Jihan

KOD: SB2-6
  • 1 jar putih KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (35 sachet)
  • 1 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (31 sachet)
  • NO FREEGIFT
N/P: RM200 SM/ RM210 SS
RM180 SM/ RM190 SS

Set A Kawaii

KOD: SB2-7
  • 2 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (62 sachet)
  • Free 1 unit Miracle Brightening Soap
N/P: RM220 SM/ RM230 SS
RM170 SM/ RM180 SS

Set B Kawaii

KOD: SB2-8
  • 2 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (62 sachet)
  • Free 1 unit Brightening Serum
N/P: RM230 SM/ RM240 SS
RM180 SM/ RM190 SS

Set C Kawaii

KOD: SB2-9
  • 2 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (62 sachet)
  • 1 unit Brightening Serum
  • 1 unit Miracle Brightening Soap
N/P: RM280 SM/ RM290 SS
RM190 SM/ RM200 SS

Set Promo Kawaii

KOD: SB2-10
  • 2 jar hijau Secret Skin White Kawaii Collagen SSWKC (62 sachet)
  • NO FREEGIFT
N/P: RM170 SM/ RM180 SS
RM160 SM/ RM170 SS

Set Lengkap Skincare Jihan

KOD: SB2-11
  • 1 unit Brightening Serum
  • 1 unit Miracle Water
  • 1 unit Miracle Brightening Soap
N/P: RM155 SM/ RM160 SS
RM120 SM/ RM124 SS

* 2 jar untuk 2 bulan penggunaan!

* Freegift shaker (sementara stok masih ada)

* jika ada masalah kulit matang & berjeragat, disarankan ambil set Stacy / 5in1 Dr Halina / skincare Heliza Helmi

* jika ada masalah kulit berminyak & berjerawat TIDAK digalakkan ambil Miracle Water

* jika ibu mengandung boleh ambil apabila kandungan mencecah 5 bulan ke atas

Mengenai SofiBeauty

SofiBeauty menyediakan Tips Kecantikan & Produck Kecantikan Wajah, Badan (Skincare) & Pelangsing Badan (Slimming). Kami beroperasi di Malaysia dari tahun 2012 & menjual produk kecantikan yang original, lulus KKM & halal sahaja.

© 2015-2016 by SofiBeauty

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.